Все още не е одобрен ремонтът на летището в Бургас, който

...
Все още не е одобрен ремонтът на летището в Бургас, който
Коментари Харесай

Ремонтът на летището в Бургас няма да е в активен сезон

Все още не е утвърден ремонтът на летището в Бургас, който ще се реализира евентуално през 2025 година. Това се споделя в публична позиция към медиите на концесионера на летището в Бургас „ Фрапорт Туин Стар Еърпорт Мениджмънт ” АД. От там показват, че  " идният ремонт е в начален стадий на обмисляне ".

Припомняме, че през вчерашния ден се организира конгрес, на който се разискаха бъдещите поправки на самолетната писта в морския град. Изпълнителният шеф на " Фрапорт " заяви, че се обмисля затваряне на летището в Бургас в края на 2025 година, в продължение на няколко месеца, като разясни, че подобен ремонт е юридически и на летището във Варна преди години. 

В позицията на оператора се показва, че " рехабилитация на летищната инфраструктура е безусловно нужна, с цел да може Летище Бургас да оперира по безвреден метод. " Ремонтът на пистата ще се прави в минимум натоварените месеци, с цел да не се отрази на летния сезон следващата година. " Всяко затваряне на Летище Варна и Летище Бургас е планувано доста деликатно и няма да се реализира в деен летен сезон! ", разясняват от " Фрапорт ", съобщи БНР.

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР